Over mij

Karin Ferket

In 1999 heb ik de opleiding ‘Klinische psychologie’ afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heb ik de post-academische opleiding tot GZ-psycholoog gevolgd (2002) en vervolgens de post-academische opleiding tot Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut (BIG-nr: 59057258225/ 79057258216). Vanaf 2007 heb ik als Klinisch Psycholoog gewerkt in verschillende GGZ–instellingen en heb ik ruime ervaring opgedaan met alle facetten van de psychotherapie en psychiatrie. Na jarenlang gewerkt te hebben in een (dag)klinische setting, biedt een eigen praktijk mij de mogelijkheid om op een meer doelmatige en efficiënte manier de behandeling vorm te geven. De behandeling kan veel meer een ‘coproductie’ worden tussen cliënt en therapeut, waarbij gelijkwaardigheid en gezamenlijk doelen formuleren op de voorgrond staan. Mijn behandelstijl kenmerkt zich door een praktische, directe en transparante benadering.